За Автора

iusa_400x400-42892631_du9l                      Logo 2 – Копие – Копие

   Здравейте!
  Обичам да рисувам и да показвам света така, както го виждам. Всяка от картините ми носи различни настроения, цветове и емоции. Рисувам пейзажи, цветя, археологически забележителности, параклиси и впечатляващи представители на фауната (коне, катерички, орли, бухали, пеперуди и др.).
   За картините си използвам висококачествени материали. Лакирани са за да се съхранят по-добре. Не се нуждаят от рамка, защото са нарисувани и от четирите страни на подрамката.
   От 2019 г. започнах да създавам и картини с маслени бои върху различна хартия и аранжирани неща от природата (цветя, треви, кора от дървета, люспи от риби, подправки, пясък, мидички и др.). Всяка картина е уникална и не може да бъде възпроизведена два пъти. Техниката на рисуване дава свобода на въображението, а всеки цвят предизвиква различно настроение и придава усещане за комфорт.Картините са лакирани и са в рамка със стъкло.
Правя и сувенири с материали от природата.

   Ако Ви харесва някоя картина или сувенир и Ви интересува цената (ако не е посочена) или имате други въпроси ми пишете на e-mail:art@silviadimova.com или звъннете на +359888287198.
   Изпращам по Спиди, Еконт, БГ пощи. За София има възможност за разглеждане и лично предаване в ж.к. Красна поляна 1 и ж.к. Младост 1 или на друго удобно за Вас място.
   Пожелавам Ви светъл и усмихнат ден!